EEN AVONTUUR

ZOALS GEEN ANDER

2019

Fromanteel_Logo_white

2019 GENERATIONS RALLY

7

SEPTEMBER

NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR

Dagen              Uren           Minuten            Seconden

Fromanteel_Logo_Black

DE

RALLY

De Fromanteel Generations Rally is een eendaags rallyevenement dat plaats zal vinden op zaterdag 7 september 2019. Gedurende dit spannende evenement zullen 100 equipes door de prachtige Achterhoekslandschappen strijden om de titel van 'First Generation.' Equipes kunnen deelnemen in twee verschillende klassementen: Touring (beginners) en Sport (ervaren).


Iedere equipe ontvangt één exclusief Fromanteel Generations Rally horloge (t.w.v. 599,-) bij hun startbewijs. Op de achterkant van dit horloge staat hun unieke startnummer gegraveerd.

MEEDOEN


De equipes die meedoen aan de Generations Rally dienen te bestaan uit twee verschillende generaties, maar u hoeft geen familie van elkaar te zijn. Zo is het naast de standaard vader-en-zoon/dochter opstelling ook mogelijk om bijvoorbeeld een equipe te vormen als lid en reünist van een studentenvereniging.


Er zijn geen specifieke eisen gebonden aan het type of het productiejaar van uw auto. Om er een divers en kleurrijk evenement van te maken vragen wij u wel om een bijzondere auto mee te nemen. Dit mag zowel een oldtimer als een nieuwer model zijn. De keuze is geheel aan u!

De winnende equipe van de sportklasse ontvangt een heel bijzondere prijs: een startbewijs voor de Tulpenrallye in 2020 (t.w.v. € 2.725). Daarnaast worden de winnaars van de rally (Sportklasse en Touringklasse)  vereeuwigd in de Hall of Generations als de eerste winnaars van de 'First Generation' titel.


De horloges van de winnende equipes zullen na afloop van de rally worden voorzien van een unieke winnaarsgravure.

DE

WINNAARS

EXCLUSIEF
HORLOGE

Het exclusieve en limited edition Fromanteel Generations Rally horloge is speciaal ontworpen voor deelnemers van de Generations Rally. Dit krachtige Swiss Made uurwerk is voorzien van een roestvrij stalen kast, krasvrij saffierglas, een kalfsleren band en een gravure van uw startnummer.


Het is mogelijk om een tweede horloge bij te bestellen voor uw rallypartner. Ook op dit horloge wordt uw startnummer gegraveerd. Dit kunt u later aangeven.

CLAIM UW PLEK

Inschrijven voor de Generations Rally is nog beperkt mogelijk. Er kunnen nog slechts 9 equipes aan het evenement deelnemen. Zeker zijn van een plek? Schrijf u dan snel in!

Een onvergetelijk rally avontuur met uw rallypartner door Oost Nederland.


Een competitieve rivaliteit tussen verschillende generaties.


Een geheel verzorgde lunch en een gezamenlijk diner om de dag mee af te sluiten.


Een uniek Fromanteel Generations Rally horloge (t.w.v. € 599,-) met uw startnummer.

€ 750

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN